Velkommen til

Svømning - Cykling - Løb

medlemmer
+ 0
stiftet
0
instruktører
0
træningstimer/uge
+ 0

Bliv en del af fællesskabet

Vi lægger vægt på at have niveauinddelt træning, så du får lige meget ud af din træning uanset om du er nybegynder eller har lavet flere races. Vær med til at sætte præg på udvikling af triatlonsporten, samt opnå dine mål med målrettede værktøjer og træning i høj kvalitet.

I /tri club denmark, har vi ikke kun et træningsfællesskab – men lægger også vægt på sociale tiltag, foredrag, sæsonafslutningsfest, julefrokost m.m.

Triatlon ér en individuel sport, men vi sørger for, at du har klubkammerater at dele og sparre oplevelserne, udfordringerne og glæderne med.

Eget
klubtøj

Klubbens atleter har adgang til klubtøj, som nemt kan ses til stævner og træning. Vi har fokuseret på et enkelt snit i farven sort, med vores klublogo og ikke mindst det karakteristiske dannebrog

Samarbejdsaftaler, sponsorer og rabatter

Klubben samarbejder med flere triatlon og løbebutikker, for at kunne give vores atleter de mest favorable tilbud på udstyr og service.

Hvis du vil nå
dit mål!

Uanset om du træner op til KMD 4:18:4 (sprint), OL, halv Ironman eller fuld Ironman distance er vi klubben for dig. Vi er en klub med diversitet, som ønsker at hjælpe dig med at opnå dine mål

Differentieret niveauinddelt træning

Vi lægger vægt på at have niveauinddelt træning, så du får lige meget ud af din træning uanset om du er nybegynder eller har løbet din 10. Ironman

Triatlon i den digitale tidsalder

Vores hjemmeside, bookingsystem og Facebooksider fungerer på alle devices, også mobile enheder. Det er nemt, hurtigt og tilgængeligt for alle vores atleter

Ingen irriterende ventelister

Vi har ingen ventelister overhovedet. Istedet for tilpasser vi klubbens træningstilbud, til den til hver tid gældende antal triatleter vi har. Du kan derfor melde dig ind i dag, og træne med i morgen.

We do greet international athletes!

/tri club denmark is proud to have several nationalities represented in our club, besides Danish. If you only speak English, dont worry – you can join our club – we ALL speak English.

20 + ugentlige undervisningstimer

I /tri club denmark kan du selv sammensætte dit træningsprogram udfra over 20 instruktørtimer pr. uge. Via et nemt bookingsystem, booker du de træningspas som du ønsker via en app eller hjemmeside.

Formandens ord

/tri club denmark er triatlonklubben, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. For uanset om du vil gennemføre dit første triatlonstævne, har fem ironman-stævner på bagen eller blot vil forbedre din form og prøve triatlonsporten af, så har vi plads til dig. Vi er nemlig en breddeklub, der skaber rum for gode oplevelser og udfordringer for alle niveauer. 

Triatlon er en populær sport, men det er også en sport, hvor man, uanset distance, bør lære hvordan man svømmer, cykler og løber og ikke mindst spiser, sover og restituere.

Det er en alsidig og sund sportsgren, som vi oftest ser transcendere fra at være en sport, til at gå hen og bliver en livsstil for de fleste. Primært fordi der er så mange facetter, man kan blive ved med at fordybe sig i.

Klubben er kendt for at have stor fokus på især svømmedelen, da vi ved af erfaring, at mange har de største udfordringer her. Vi har mere end 10 svømmeinstruktørtimer pr. uge, i forskellige svømmehaller og om sommeren Open Water svømmetimer – alle med instruktør på. Vores dygtige løbeinstruktører fokuserer på alt fra din løbeteknik og corestabilitet, mens du også får kilometer i benene. Desuden kan vores fantastiske cykelinstruktører både hjælpe nybegynderen samt den erfarne triatlet med at udvikle sig.

/tri club denmark har en lønnen cheftræner tilknyttet, der har til ansvar at sikre den røde tråd gennem klubbens mange træningstilbud, så man som medlem kan vide sig sikker på, at man får et ordentligt og afbalanceret træningstilbud, der matcher ens mål. 

I det hele taget har vi en velfungerende klub, hvor der er plads til alle, som ønsker et stærkt socialt træningsfællesskab. Triatlon ér en individuel sport, men sammen kan vi rykke os med sparring hos klubkammerater- og trænere.

Vi har abonnementstyper, der  matcher ethvert behov, uanset om du har for travlt til at træne sammen med resten af klubben og derfor selvtræner, om du har brug for professionel vejledning til din selvtræning, eller om du ønsker at have mulighed for at deltage i samtlige af klubbens træninger. Klubbens kerne er, at den har alsidighed, et sammenhold og en pris, der gør os attraktiv.

Vi sætter pris på at skabe et godt miljø at være i. Vi arrangerer hepninger til de fleste større stævner i Danmark, hvor /tri club denmark-ånden bærer en frem.

Derudover holder vi foredrag med spændende triatlonrelaterede emner, mens der er et væld af sociale begivenheder, såsom klubmesterskab, afslutningsfest, julefest m.m. 

Alt i klubben foregår frivilligt, hvorfor du som medlem har stor indflydelse på, hvad, hvornår og hvordan træningen, det sociale og kommunikationen fremadrettet skal foregå. Dette foregår gennem vores træningsudvalg, vores kommunikationsudvalg samt vores aktivitetsudvalg.

Er du ikke allerede overbevist, kan du få en gratis prøvetime og kom og opleve klubben inden du tilmelder dig. Du skal blot skrive til info@tri-club.dk

Thomas Robert Madsen, formand for /tri club denmark

Se vores forskellige medlemskabsstyper

en_GBEN