Medlemsskaber

Vælg din medlemsskabstype

I det øjeblik du køber medlemsskabet, gælder abonnementet (medlemsnummer) fra dags dato og et år frem. Du vil også få tilsendt intro til vores systemer, og ellers kan du se den her: INTRO

Kontakt venligst os via info@tri-club.dk, hvis dette ikke er tilfældet.

BASIC

600kr.

Gælder med det samme og et år frem

PREMIUM

2300kr.

Gælder med det samme og et år frem

STUDENT

1650kr.

Gælder med det samme og et år frem

PAY & TRAIN

50kr.

TILLÆGKØB AF BASIC TRÆNINGSÆSSION FORUD FOR TRÆNING

SAUNA

700kr.

TILLÆGSABONNEMENT Gælder med det samme og et år frem

FAMILY & FRIENDS

350kr.

STØTTEABONNEMENT Gælder med det samme og et år frem

Klubbens træningslokationer

Svømning

Vi benytter os af følgende svømmehaller:

 • Emdrup Badet (København Ø): sig du kommer fra /tri club denmark i receptionen, der er intet kort.
 • Frankrigsgade svømmehal: sig du kommer fra /tri club denmark i receptionen, der er intet kort.
 • Hillerød Gade Svømmehal (Nørrebro): sig du kommer fra /tri club denmark i receptionen, der er intet kort.
 • Vesterbro Svømmehal (Vesterbro)
 • Bellahøj (Brønshøj)
 

Du kan orientere dig om disse haller på dette link: Teambade.

Cykling

Mødestederne for cykeltræningen kan variere fra gang til gang, alt efter hvor turen går hen. Typiske mødesteder for træningen om lørdagen er:

 • Café Jorden Rundt ved Charlottenlund Fort (Strandvejen 152, 2920 Charlottenlund)
 • Mosehuset (Mosesvinget 3, 2400 København NV)
 • Meny Rotunden (Strandvejen 64, 2900 Hellerup)

Indendørs cykling:

 • PureGym, København Ø (Århusgade)

Vi undersøger andre muligheder – følg med!

Løb

Sparta-Hallen, Forhallen til Østerbro stadion, Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø.

Der er mulighed for omklædning, bad og for at opbevare dine ting i aflåste skabe. Medbring selv hængelås. Der er begrænset med skabe, så kom enten tidligt, eller spørg din træningsmakker om I kan deles om et skab.

Træningen tager udgangspunkt fra Stadion og fører os typisk rundt i Fælledparken og på selve Stadionet. Som afveksling bruges også ruter og faciliteter i Østerbro-området, eks. Rigshospitalets trapper, Kastellet, Strandpromenaden ved Svanemøllen/Nordhavn, samt Kildevældsparken.

Dyrehaven, Klampenborg St., Dyrehavevej 1.

Herfra tilbyder vi ugens lange kontinuerte tur i lav intensitet. Turene er typisk optil 15 km lange. Der vil være flere hold med forskellige tempi og distancer. Dette foregår om søndagen klokken 9.

Andre steder rundt om i København – afhængig af begivenheden (såsom trailløb, for eksempel)

HVORDAN SER JERES TRÆNINGSUGE UD?

Vi har træning med instruktører på hele ugen ud – ca. 15 træningspas hver uge.

Der er særligt vægt på svømning, da vi ved fra tidligere sæsoner, at det er dette der er størst efterspørgsel på, omend det også er det der tidsmæssigt fylder mindst i en kvart, halv eller hel ironman.

For jer erfarne triatleter, er sæsonen så småt ved at gå på hæld, og I begynder at kigge frem mod næste år og flere nye udfordringer.

For andre og nyere atleter, er det tiden, hvor man sætter sig sit første mål om at gennemføre en triatlon til næste år – det være sig en sprint, en OL distance, en halv jernmand eller den fulde distance.

Vores aktuelle plan (der varierer ift. hvornår på året vi er), kan du altid se her:

Prøv triatlon gratis i København med os

Vil du prøve sporten og mærke, hvordan træningerne er, før du bliver medlem? Det kan du!

Timeld dig her for at få gratis træning

FAQ

/tri club denmark er en klub for dig, uanset om du gerne vil træne med klubben, om du har egen træner eller selv gerne vil træne det meste selv.

Læs venligst denne side, for at se hvad vi kan tilbyde dig, til hvilke priser og hvorfor vi syntes vi noget at tilbyde netop dig.

Bemærk, at vi har ikke nogle irriterende ventelister. Du kan indmelde dig idag – abonnementet gælder fra det øjeblik du betaler, og ét år frem.

Det kan du. Vi samarbejder pt. med Motivu som er et dansk online rekrutteringsbureau, der via Facebook annoncere hvor vi har gratis prøvetimer. Vi skifter engang imellem ud i træningstimerne, vi udbyder som prøvetimer. 

Er du i tvivl så skriv til training@tri-club.dk og spørg om en gratis prøvetime inden du melder dig ind. Du kan selv vælge hvilken disciplin, du ønsker at prøve.

I /tri club denmark har vi to simple abonnementstyper (BASIC / PREMIUM). Derudover har vi et støtteabonnement, for familie, venner og bekendte til en klubmedlem. Og sidst et tilægsabonnement, en mulighed for medlemmer af BASIC at tilkøbe en enkelt træningssession, som ellers kun er forbeholdt PREMIUM abonnementet. Simpelt. Meld dig ind i dag, og træn med i morgen! Dit abonnement gælder et helt år, fra den dato du indmelder dig!

Vi er en klub, der både tager helt nybegyndere ind og først skal lære at svømme, cykle og løbe.

Men vi tager også imod medlemmer, der gerne vil kvalificere sig til hel eller halv Ironmanmesterskaber, eller ITU mesterskaber.

Samt derudover alle jer almindelige Age Group’er, som ligger ind midt imellem.

Med 4 niveauer indenfor hver disciplin, vil du kunne vælge det niveau du er på og starte der, f.eks. hvis du er nybegynder svømmer, men nogenlunde til at cykle, og rigtig hurtigt til at løbe – så kan du blive presset og få tilpasset din træning på tre forskellige niveauer afhængig af disciplin.

Betalingen kan foregå på flere måder, enten via nedenstående betalingskort eller bankoverførsel (via SPAR NORD). Vi kan i nødstilfælde også tage i mod MobilePay betalinger, men det er kun såfremt, du ikke har nogen andre af de eksisterende muligheder. 

Vi understøtter følgende:

       

Hvis du har læst ovenstående information igennem, og ønsker at købe et abonnement i /tri club denmark (uanset om det er Premium eller Basic), skal du følge nedenstående vejledning.

Bemærk, du kan godt kan få en enkelt gratis prøvetime (svøm, cykling, løb) inden du melder dig til – Skriv blot til: info@tri-club.dk

 1. Åben Klubmodul for at oprette en profil* – klik her på dette LINK eller tryk på den røde knap nedenfor !
 2. Opret en profil ved at klikke på “opret profil” i topmenuen i Klubmodul* (hvis du allerede har en profil logger du blot ind).
  Bemærk dit “BRUGERNAVN” SKALvære din emailadresse!
 3. Efterfølgende Klik på dette LINK for at komme til Klubmodul og vælge medlemsskabstype.
 4. Vælg dit medlemsskabtype og gennemfør købet
  Du får tilsendt en mail med brugernavn og password og kan efterfølgende logge ind på www.tri-club.dk!

*Klubmodul er onlineværktøj for idrætsforeninger og sportsklubber til at håndtere medlemsskaber. Det er i dag et “de facto” standard værktøj, som også /tri club denmark benytter sig af. Dog har vi intet med selve hjemmesiden klubmodul.dk at gøre, men vi bruger det til at administrere medlemmers abonnnementstyper m.m.

en_GBEN