Denne side er forbeholdt betalende medlemmer af /tri club denmark

Kaiser_logo_POS_RGB

Er du betalende medlem, skal du blot logge på hjemmesiden, med det samme login/password, som du har fra KLUBMODUL, og sandsynligvis allerede bruger i bookingsystemet.

Klubben har søgt om og modtaget 15.000kr i sponsorgave i Spar Nord bank, som vi har valgt udelukkende skal prioriteres til at give trænerne kursus/uddannelse.
Det er træningsudvalget der helt og aldeles beslutter, hvordan pengene skal fordeles.

Derudover kan hvert klubmedlem tjene 500kr til klubkassen, hvis man ønsker et uforpligtende og gratis bank gennemsyn af sin privatøkonomi. Står du for at skulle stifte lån, skifte bank, eller er utilfreds med din nuværende bank m.m., så er det eneste du skal gøre, at booke et møde.

Der ydes rabat på 15% til klubbens medlemmer på cykler og op til 20% på andet udstyr (der tages højde for specielle produkter/mærker, som ikke er omfattet af rabatten).

Der ydes ikke rabat på værksted, men der tilbydes rabat på klargøring af cykel til races.
Pris 399 kr. (normalpris 599 kr.)* arbejdsløn.

Watery er en af Danmark største webshops hvad angår svømmeudstyr. Den er drevet af en helt ung gut, Daniel, som giver os 15% rabat på alt på hjemmesiden (på nuværende tidspunkt er rabat justeret til 11%)

Klik på knappen neden under for at komme i ind i /tri club denmarks specielle afdeling – her har vi taget et udvalg af produkter der er mest efterspurgt.
Brug voucherkoden: triclubDK15 (for at opnå de 15%). Bemærk, rabatten gælder ikke for allerede nedsatte varer.

Yourboots er et dansk firma, der sælger “recovery boots” som bruges til primært lymfedrænsmassage i ben, arme og hofter. Du kan bruge følgende voucherkode inde på hjemmesiden, for at opnå 15% rabat: TRI-CLUB.DK

Airofit laver lungetræner, eller mere præcist, træner dine muskler, der hjælper med at trække vejret. Vi har været 5 fra klubben, der har testet udstyret i 3 måneder, og derfor har vi lavet en specialaftale med Airofit, med at få 10% rabat på deres apparat. I skal blot indtaste voucherkoden Triclub10, når i handler direkte på webstedet.

Klubrabat på bikefit (normalpris pr. 22.09.2019 = 2.400kr. – klubpris 2.000kr).

Klubrabat på Müeve bikefit (normalpris pr. 22.09.2019 = 2.800kr. – klubpris 2.400kr). Anbefales hvis du ikke har købt en cykel endnu, og skal have råd om dette.

Firmaaftale eller såkaldt erhvervsaftale er lavet, således at klubbens medlemmer, får ca. 50kr. i rabat pr. månedsaftale.

Der kan henvises til 400p876, som er klubbens erhvervsaftalenummer.

SAS Sportrejser

På SAS’ hjemmeside, kan du læse mere om hvorledes du kan få rabat på sportsrejser, samt øvrige fordele (cykkelkuffert gratis med). Benyt klubbens kode for at opnå nedenstående fordele: sptcdcp

 • Sportsrejser kan reserveres individuelt eller for en gruppe (mindst 10 personer).
 • Priser for sportsrejser gælder for indenrigsrejser i Sverige, Norge, Danmark og til vores destinationer i Skandinavien og Europa. Hvis du rejser alene, kan du også i visse tilfælde på prisen for sportsrejser til USA og Asien.
 • Du kan medbringe et styk ekstra bagage. Hvis du rejser i en gruppe, kan alle i gruppen medbringe et styk ekstra bagage eller sportsudstyr.
 • Du kan ændre navnet på billetterne op til 2 timer før afgang uden beregning.*
 • Du kan optjene EuroBonus-point.

Din klub/forening optjener SAS Credits på hver rejse.

Som obligatorisk medlem af Dansk Triatlon Forbund, har alle /tri club denmark medlemmer mulighed for at opnå favorable forsikringspræmier på sine privatforsikringer (indbos, tyveri, bil- og cykelforsikring).

 • Bikefit 20%: 2 timers varighed inkl. opfølgning efter ca. 4-6 uger (pris 1.560kr.)
 • Aerofit med 3D scanning 20%: 1 times varighed, herunder arbejde med position og udstyr i forhold til aerodynamik (pris 1560kr)
 • Bikefit & aerofit 20%: Alm bikefit med fokus på aerodynamik samt 3D scanning (pris 2800 kr)
 • Performancetest 20%: Trappetest på cykel med måling af laktat og iltoptagelse.
  Måling af tærskel (FTP), fatmax (fedtforbrænding), Vo2max, VLaMax (anaerob kapacitet), fedt% samt efterfølgende samtale om testresultater og fremtidig træning (Pris 960 kr). Kan laves som klubarrangement ved en større gruppe og efter aftale
 • 20% rabat på POWERbreathe, Plus, K1 og K3 via Webshop (styrketræning for lunger)
 • 10% rabat på kost- og energivejledning (se aktuelle priser på peakpower.dk): herunder:
 • Energiplan – Gennemgang, vejledning og anbefaling i individuel race strategi af energiindtagelse før, under og efter stævne samt i ugen op til

Kostvejledning – Vejledning i den daglige kost med fokus på optimering af

Vi har to aftaler med SCICON bags, A) en 40% rabat aftale på alle deres standardvarer og B) 40% på custom varer med /tri club denmark logo på.

 1. A) Ved køb af alm. standardvarer (alt på deres hjemmeside, uden /tri club denmark logo på), går I simpelthen ind på comog bestiller ved at bruge VOUCHER koden TRICLUBDK2020
 2. B) Ved køb af custom made /tri club denmark, er der to fremgangsmåder, hvor vi også får 40% i rabat. B1, Bike Bag, kræver særlig produktion, og kan kun bestilles via klubben, som vi plejer én gang om året, typisk foråret. Der skal være minimum 25 der bestiller. B2 (de forskellige tasker), kan vi bestille hele året rundt. skriv til info@tri-club.dk, hvis du ønsker én af disse.

Én gang om året får /tri club denmark lavet en aftale med SCICON, på minimum 25 stks. custom made Bike Bag (soft cykelkufferter), med klublogo, navn og gratis forsendelse og 40% rabat. Klik på dette dedikeret LINK, og udfyld nationalitet/flag, samt navn (max. 18 karakterer). Brug voucherkoden: TRICLUBDENMARK, når du tjekker varen ud, for at opnå de 40% rabat. Der er en bestillingsperiode indtil d. 01.03.2019, hvor dette tilbud gælder. Herefter går der ca. 1½ måned til levering, da disse kufferter håndlaves, og trykkes særskilt med silketryk. Levering sker til jeres egen adresse, ca. midt april.

 • B1 Aerocomfort Triathlon 3.0 Bike Bag med /tri club denmark logo.

Nedenstående 3 custom made tasker, med /tri club denmark logo + flag + eget navn, kan kun bestilles ved at sende en mail til info@tri-club.dk.

 • B2 Rain bag med /tri club denmark logo
 • B2 Trolley bag med /tri club denmark logo
 • B2 Back pack med /tri club denmark logo