Vil du gerne prøve at gå til triatlon?
Så er /tri club denmark måske svaret.

/tri club denmark – en af Danmarks største triatlonklubber, vil gerne åbne dørene op for nye medlemmer

Hvad tilbyder vi?

Triatlon er en sjov, sund og alsidig motionsform, som består af svømning, cykling og løb. Så ønsker du at komme i form, og har du lyst til en alsidig træning, så er triatlon noget for dig.

Triatlon er en både sund, alsidig og udfordrende sport, som er langt mere (men også) en IRONMAN. Triatleter er også langt mere end høje slangte supermennesker, med en fedtprocent på 4. Vi mener, at triatlon er for alle, og vores atleter er vores bedste ambassadører, der alle har en historie ift. hvorfor de ville dyrke triatlon.

På intromøderne giver vi en introduktion til hvad det vil sige at være eller blive triatlet. For der er meget mere end at svømme, cykle og løbe.

- Triatlon er en livsstilssport
- Andre træningsdiscipliner som yoga, styrketræning m.m.
- Kost & ernæring
- Søvn & Restitution
- Triatlon er en af de mest sociale sportsgrene du kan gå til
- Hvordan ser træningen ud (Periodisering)
- Hvor foregår træningen?
- Hvad koster det?

Triatlon appellere naturligvis til dem der måske allerede har prøvet at svømme, løbe eller cykle. Måske kommer du fra en anden sportsbaggrund, eller måske har du ikke tidligere gået til nogle af de tre discipliner, men er blot fascineret. Måske har du stået til et triatlonstævne og tænkt, det kunne være fedt at prøve.

Kort sagt, savner du at komme ud blandt mennesker og dyrke en sport, der både er for alle, og sammtidig stiller krav til dig som menneske?

Ja, så skal du med til et af vores intromøder, hvor vi vil fortælle lidt om, hvad vores klub kan tilbyde dig. Hvad vil det sige at være en triatlet. Uanset, om du kunne tænke dig at gennemføre en sprinttriatlon (f.eks. 4:18:4), en olympisk eller 1/4 jernmandsdistance, en halv IRONMAN eller en fuld IRONMAN. Eller om du faktisk ikke vil gå til triatlon pga. et stævne, men mere for at komme i en god form.

Vi kan hjælpe dig uanset dit ambitionsniveau og din fysiske formåen, sålænge du har viljen.


Svømning

Til triatlonstævner foretrækkes det at svømme crawl. Det er klart det sværreste at lærer, da alle kan cykle og løbe (måske ikke hurtigt, men de kan). Det er også derfor vi har flere indendørs/udendørs træninger end nogle anden klub, for at give dig flest mulige træningsmuligheder.
Hvis ikke du kan svømme, kan vi lære dig at svømme crawl på 3-4 måneder, hvor du vil kunne svømme ca. 1-2km og på 8 måneder, vil du kunne svømme 3.8km, hvis du går efter IRONMAN distance.

Tri_Club_logo_Bike_-BLACK


Cykling

Du bliver introduceret til at cykle på racercykel, klikke ind og ud af pedaler, introduktion til at køre i grupper og basis cykelteknik med en af klubbens erfarne trænere. Om vinteren træner vi dog indenfor i SATS Bikelokaler, hvor vi lære dig at køre efter watt.
Igen alle kan være med, fordi du kører mod dig selv, og der vil være test hver måned, så du kan se om og ikke mindst hvormeget du har forbedre dig - løbende.

Tri_Club_logo_Run_BLACK

Løb

Med udgangspunkt i løb laver vi forskellige intervaller, makker- og gruppelege og løbespecifik styrketræning sammen med klubbens andre medlemmer. Uanset dit løbeniveau, vil vi lære dig både at løbe hurtigt og langt. Men vigtigst at bygge din løbeteknik op, din krop op til de distancer, du nu engang finder sjovest. De fleste kan løbe, men de færreste kan løbe teknisk godt, løbe uden at få skader, og løbe økonomisk, fordi du lige har cyklet og svømmet forinden.

Det er gratis at deltage i vores intromøde. Vi afholder 4 intromøder i oktober måned. 3 af dem på dansk, og en af dem på engelsk, da vi har mange expats.

Vil du høre mere, så deltag i vores infomøde i vores klubhus på adressen:

Det Flydende Aktivitethus, Sandkajen 27, Nordhavn 2150
Tirsdag d. d. 5. oktober 2021 kl. 18-19 (på dansk)
Torsdag d. 7. oktober 2021 kl. 18-19 (på dansk)
Tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 18-19 (på dansk)
Torsdag d. 14. oktober 2021 kl. 18-19 (in English)

I skal booke jer, ved at klikke på nedenstående røde deltag knap.

Kom og vær med

I /tri club denmark har vi medlemmer, der dyrker alle
distancer. Så du vil sagtens kunne finde folk med
samme interesser, og vi har altid plads til flere.
Vi har også vores eget triatlonstævne, kig ind på
vores Facebookside og se en video derfra.
Kom og vær med

Vi tilbyder gode træningsmuligheder samt en masse spændende events

Et års medlemskab koster kun 1999kr. For de penge får du mulighed for at træne både svømning, spinning, cykling og løb. Vi er den triatlonklub i Danmark, der tilbyder flest indendørs svømmetider. Du kan nemt finde en tid, der passer ind i din hverdag. Klubben har desuden en lang række rabataftaler, som du kan gøre brug af bl.a. på løbetøj og sko. Fællesskab og det sociale prioriteres højt.
Til stævner hepper vi på hinanden, og vi laver  sociale/træningsevent og fællesspisning
efter træning.

Vi håber, du har lyst til at være med. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@tri-club.dk eller besøg os på facebook.com/tridenmark og instagram.com/triclubdenmark eller www.tri-club.dk

en_GB