NYT MEDLEM?

/tri club denmark er en klub for dig, uanset om du gerne vil træne med klubben, om du har egen træner, selv gerne vil træne. Læs venligst denne side, for at se hvad vi kan tilbyde dig, til hvilke priser og hvorfor vi syntes vi noget at tilbyde netop dig. Bemærk, at vi har ikke nogle irriterende ventelister. Du kan indmelde dig i dag, og træne med i morgen!

Hvordan ser jeres træningsuge ud?

Vi har træning med instruktører på hele ugen ud. Der er særligt vægt på svømning, da vi ved fra tidligere sæsoner, at det er dette der er størst efterspørgsel på, omend det også er det der tidsmæssigt fylder mindst i en kvart, halv eller hel ironman. For jer erfarne triatleter, er sæsonen så småt ved at gå på hæld, og I begynder at kigge frem mod næste år og flere nye udfordringer. For andre og nyere atleter, er det tiden, hvor man sætter sig sit første mål om at gennemføre en triatlon til næste år – det være sig en sprint, en OL distance, en halv jernmand eller den fulde distance.


* Bemærk, at der kommer flere events på listen, så træningsudbuddet bliver udvidet henover vinteren (herunder Ski & Bike, Yoga m.m.)

I /tri club denmark ønsker vi at hjælpe jer videre mod jeres mål, og at være en del af jeres rejse. En rejse, der er hos os bunder i et fantastisk fællesskab og en stor rummelighed til alle niveauer. Vi har allerede nu lagt en masse datoer i kalenderen. Datoer, der danner skelettet for vores træning, hvilket betyder, at du er sikker på, at være i din bedst mulige form til hver af disse events:

 • Karrebæksminde triatlon (1/4 jernmand) d. 2. Juni 2018
 • Ironman 70.3 Kronborg (1/2 jernmand) d.  17. Juni 2018
 • ITU Triathlon Festival, Fyn (flere distancer) d. 6. – 14. Juli 2018
 • Ironman København (Jernmand) d. 19. August 2018

I løbet af foråret vil der blive arrangeret flere forskellige længerevarende træningstilbud, der alle har til formål, at booste din form rent konditionsmæssigt; men også gøre dig mere tryg i vandet, på cyklen og i løbeskoene – selv når kroppen er lidt træt! Herunder er der en træningslejr på tegnebrættet, nogle træningstunge weekender med masser af hygge, samt selvfølgelig nogle krydspas, hvor vi træner skiftet fra cykling til løb. Inden vi når så langt, er der dog lige slutningen af 2017, vi skal have udnyttet på bedste vis. Det der er påtænkt for september og frem, er følgende:

Svømning:
Svømningen fortsætter udendørs (mandag aften, onsdag morgen, fredag eftermiddag samt søndag formiddag) ind til tirsdag d. 19/9, hvor vi har første indendørs træning i Bellahøj Svømmestadion. Som afslutning på OW sæsonen, er der fredag d. 15/9 en event ved Amager Strandpark. Dette er en op til 5km lang svømmetur, der tager dig hele vejen rundt om Strandparken. Husk våddragten og de lange arme 😉
Når vi starter indendørs, er der hele 6 ugentlige svømmetilbud, så du vil bestemt kunne finde noget, der passer dit skema. Disse er lagt i hverdagene, så vi holder weekenderne fri til længere træningspas på hhv. cyklen og i løbeskoene. Dette betyder at der ikke vil være svømning i Kildeskovshallen i den kommende sæson; men til gengæld er der rig mulighed for at få ”svømme-fix’et” på et af de mange andre tilbud.

Cykling:

Netop cyklingen vil vi opprioritere en smule, da det unægtelig er den disciplin, hvor de fleste atleter kan hente mest tid; men også er den mest træningstunge. Der vil altså være fuldt fokus på denne del hen over hele efterårs- og vinterperioden.
På cyklingen vil vi så vidt muligt holde fast i udendørs træning så længe som muligt; men da vi godt er klar over, at vi er i Danmark, vil der også komme spinning på programmet. Træningsdagene med cykling forbliver onsdag og lørdag. Fra d. 7. Oktober starter vi op med spindingen lørdag formiddag kl 11:15 – 12:45 i Fitnessdk ved Amager Strand. Og fra 1. November har vi endvidere onsdagsspinningen med i Fitnessdk på Nygårdsvej (Østerbro) fra kl 19:15 – 20:45. Indtil spinningen starter op, vil der lørdag  formiddag  selvfølgelig fortsat være træning med et effektivt program og en træner , der stiller al sin ekspertise til rådighed mht. dine spørgsmål omkring opsætning af cykel, tekniske træningsdetaljer og hvad du ellers kunne ønske dig at vide. Søndage vil der hver anden uge blive arrangeret events med cyklingen, hvor vi kan køre noget, der er lidt anderledes end normalt. Dette for netop at få lidt mere cykling i programmet.

Løb:

Løbet fortsætter på sin vis med noget, der ligner samme opbygning som vi har nu, hvilket vil sige en super effektiv gang træning tirsdag og torsdag aften, og en længere og roligere tur i Dyrehaven om søndagen. Tirsdags- og torsdagstræningerne vil holde deres nuværende fokus og format ca. til midten af oktober, hvorefter de vil blive mindre race-specifikke i deres opbygning. Ud over den allerede skemalagte træning vil der komme events hver anden fredag (i stil med dem på cyklingen), hvor vi således løber en lidt anderledes tur end normalt – inkluderende en masse hygge! Dette kan f.eks. være en tur i skoven, en tur med ekstra fokus på teknik eller noget helt tredje.
Vi vil fortsætte med test af formen fra tid til anden; men vil lave lidt om på det nuværende setup. For at strømline testproceduren, så alle er færdige samtidigt, vil vi bruge den klassiske Coopers test, der ud over at være nem at gå til, også giver et rigtig godt bud på et kondital. Og så er den nemmere at gå til for atleter, der er nye i løbedisciplinen.

HVOR ER KLUBBENS TRÆNINGSLOKATIONER?

Du kan klikke på den enkelte lokationer, og se præcist adresse eller yderligere info

 • Svømning (indenfor): Emdrup Bad, Øbro svømmehal, Hillerødsgade og Bellahøj (alle 25m bassiner)
 • Svømning (udenfor): Charlottenlund Fort, Svanemøllen Strand, Amager Strandpark og Fisketorvet Havnebassin
 • Cykling (udenfor): Farum ruten (fra Mosehuset), Ironman København ruten, Øresund Triatlon ruten, FastTracken (Nordhavn), Helsingør->Gilleleje->Hillerød->Charlottenlund ruten, Kettinge ruten, Tonseren (Amager) og mange flere
 • Spinning (indenfor): Fitness.dk Nygårdsvej / Fitness.dk Amager Strandpark
 • Løb: Østerbro Stadium og Dyrehaven

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MEDLEM OG HVAD FÅR JEG FOR PRISEN?

/tri club denmark har vi to simple abonnementstyper (BASIC / PREMIUM). Derudover har vi et støtteabonnement, for familie, venner og bekendte til en klubmedlem. Og sidst et tilægsabonnement, en mulighed for medlemmer af BASIC at tilkøbe en enkelt træningssession, som ellers kun er forbeholdt PREMIUM abonnementet.

Simpelt. Meld dig ind i dag, og træn med i morgen!

BASIC
Kr.399 / Årlig
PREMIUM
Kr.1999 / Årlig
FAMILY & FRIENDS
Kr.249 / Årligt
PAY & TRAIN
Kr.40 / Pr. gang
BASIC PREMIUM FAMILY & FRIENDS PAY & TRAIN*
Adgang til mere end 20 ugentlige undervisningstimer JA (JA)
Adgang til vores foredrag og events JA JA JA JA
Mulighed for at købe klubtøj JA JA JA JA
Adgang til vores sociale grupper på facebook JA JA JA JA
Mulighed for at benytte dig af vores samarbejdsaftaler JA JA JA JA
Adgang til Løb i Dyrehaven JA JA
Licens og medlemsskab af DTriF (obligatorisk) JA/200kr. JA/200kr
Kontingent (der går til klubben) 199kr (hvert år) 1799kr (hvert år) 249kr (hvert år) 40kr (pr. gang)
Ialt 399kr. (årligt) 1999kr. (årligt) 249kr (årligt) 40kr (pr. gang)

*Kun hvis du er BASIC medlem!

TRÆNER I OGSÅ MIT NIVEAU?

Vi er en klub, der både tager helt nybegyndere ind og først skal lærer at svømme, cykle og løbe. Men vi tager også imod medlemmer der gerne vil kvalificerer sig til hel eller halv Ironmanmesterskaber, eller ITU mesterskaber. Samt derudover alle jer almindelige Age Group’er, som ligger ind midt imellem.

Med 4 niveauer indenfor hver disciplin, vil du kunne vælge det niveau du er på, og starte der. eks. hvis du f.eks. er nybegynder svømmer, men noglelunde til at cykle, og rigtig hurtigt til at løbe – så kan du blive presset og få tilpasset din træning på tre forskellige niveauer afhængig af discipliun

HVORDAN FÅR MAN HJÆLP I KLUBBEN?

Mentorer

Klubben har 10+ mentorer, der gerne vil dele ud af deres erfaring og skabe et stærkt netværk imellem vores medlemmer.

En mentor er en person, der frivilligt ønsker at hjælpe og vejlede vores medlemmer, med alle typer spørgsmål, lige fra træningsspecifikke, nybegynder spørgsmål, til vores tekniske IT-platform m.m. Vores mentorer har frie hænder til at “styre” deres gruppe og der vil derfor ikke være to grupper, der er ens.

Vores mentorer har alle gennemført flere forskellige triatlonstævner og har på den baggrund skabt sig deres egen erfaring med træning og konkurrence. Vi har forsøgt at samle en mentorkorps, der både er blandet i erfaring, køn, alder og ambitionsniveau, for på den måde at dække en bredde. Herunder kan du læse mere om de enkelte mentorer LINK

Instruktører

Vi har 15+ instruktører fordelt på de tre discipliner svømning, cykling og løb. Vi har dog markant flest svømmeinstruktører, fordi det også er den disciplin vi har flest undervisningstimer i. Instruktørerne er faglig uddannet til at undervise i hver deres disciplin. Se hvilke instruktører klubben råder over her LINK

Disciplinansvarlige

Hver disciplin (svøm, cykling og løb), har en disciplin ansvarlig. Alle disciplin ansvarlige agere i “træningsudvalget”, som er det organ der sætter træningsrammerne for klubben.

HVORDAN MELDER JEG MIG IND?

Hvis du har læst ovenstående information igennem, og ønsker at købe et abonnement i /tri club denmark (uanset om det er Premium eller Basic), skal du følge nedenstående vejledning. Bemærk, du inden du melder dig til, godt kan få en enkelt gratis prøvetime (svøm, cykling, løb), ved at skrive til info@tri-club.dk

 1. Åben Klubmodul* ved at trykke på dette LINK eller tryk på den røde knap nedenfor!
 2. Opret en profil ved at klikke på “opret profil” i topmenuen i Klubmodul* (hvis du allerede har en profil logger du blot ind). Bemærk dit BRUGERNAVN SKAL være din emailadresse!
 3. Efterfølgende klikker du på dette LINK
 4. Vælg dit medlemsskabtype og gennemfør købet
  Du får tilsendt en mail med brugernavn og password og kan efterfølgende logge ind på www.tri-club.dk!

*Klubmodul er onlineværktøj for idrætsforeninger og sportsklubber til at håndtere medlemsskaber. Det er i dag et “de facto” standard værktøj, som også /tri club denmark benytter sig af. Dog har vi intet med selve hjemmesiden klubmodul.dk at gøre, men vi bruger det til at administrere medlemmers abonnnementstyper m.m.

Når I er medlem, får i tilsendt en intromail bl.a. med link til klubbens Facebook grupper, samt booking modul, sidstnævnte booker i jeres træninger i. Kontakt venligst en af vores mentorer, eller skriv til klubben på info@tri-club.dk