OM KLUBTØJ I /TRI CLUB DENMARK

/tri club denmark har en aftale med HumanSpeed om levering af klubtøj. Klubtøj kan bestilles direkte på deres hjemmeside via nedenstående link og vil blive sendt til dig! Brug size guiden herunder til at vurdere størrelsen.

SPONSORER

Da vi endnu ikke har fundet en hovedsponsor for klubben er det valgfrit om man ønsker at trykke egne sponsorer på klubtøjet.

PRØVEKOLLEKTION

Vi har desværre ikke pt. en prøvekollektion, men du kan benytte denne “sizeguide” – download her

SÅDAN BESTILLER DU

Du bestiller klubtøj på humanspeeds hjemmeside http://humanspeed.dk/tri-club-denmark.html

MÅ JEG GODT BRUGE KLUBBENS LOGO PÅ EGET TØJ?

Ja, det må du godt. Klubben har valgt at benytte Humanspeed, men vil ikke sætte restriktioner ift. brug af logo på eget tøj. Årsagen hertil er at tøj er meget individiuelt. Én ting er pasform, en anden er farvevalg m.m. Klubben ser meget gerne at man benytter vores officielle log. Dog anbefaler vi at man så vidt muligt pladserer logo samme sted, som på det officielle klubtøj. Derudover må der ikke ændres i logoets udseende!
Download de oprindelige designfiler, som I kan gå til en hvilken som helst tøjtrykker med. Bemærk, at klubben blot stiller forskellige logo og designforslag. Vi vil snarest mulig, lave en egentlig officiel template, som endegyldigt design:

LINK