OM KLUBTØJ I /TRI CLUB DENMARK

/tri club denmark har igennem flere år haft en aftale med Humanspeed om levering af klubtøj. Klubben har pr. 07.10.2017 afsluttet kontrakten med Humanspeed, og leder efter en ny klubtøjsleverandør – men du kan se vores lager på klubbens webshop. Her har vi sat priserne ned på 50% www.tri-club.dk/shop

SPONSORER

Da vi endnu ikke har fundet en hovedsponsor for klubben er det valgfrit om man ønsker at trykke egne sponsorer på klubtøjet.

PRØVEKOLLEKTION

Vi har desværre ikke pt. en prøvekollektion, men du kan benytte denne “sizeguide” – download her

SÅDAN BESTILLER DU

Du bestiller klubtøj på www.tri-club.dk/shop, og det kan hentes og prøves hos Thomas Robert Madsen, Nygårdsvej 7A, 3. sal, 2100 KBH Ø. ved aftale

MÅ JEG GODT BRUGE KLUBBENS LOGO PÅ EGET TØJ?

Ja, det må du godt. Klubben vil ikke sætte restriktioner ift. brug af logo på eget tøj. Årsagen hertil er at tøj er meget individiuelt. Én ting er pasform, en anden er farvevalg m.m. Klubben ser meget gerne at man benytter vores officielle log. Dog anbefaler vi at man så vidt muligt pladserer logo samme sted, som på det officielle klubtøj. Derudover må der ikke ændres i logoets udseende!
Download de oprindelige designfiler, som I kan gå til en hvilken som helst tøjtrykker med. Bemærk, at klubben blot stiller forskellige logo og designforslag. Vi vil snarest mulig, lave en egentlig officiel template, som endegyldigt design:

LINK