Prøv et 8 ugers
introduktionsforløb hos
/tri club denmark

TRIATLON FOR ALLE

Hvad tilbyder vi?

Triatlon er en sjov, sund og alsidig motionsform, som består af svømning, cykling og løb. Så ønsker du at komme i form, og har du lyst til en alsidig træning, så er triatlon noget for dig. Med støtte for Triatlon Danmark, vil vil gerne inviterer dig på et 8 ugers opstartsforløb, for kun 200kr. Kom og prøv det af – vi har det sjovt, og der er plads til alle!


Svømning

I opstartsforløbets 8 uger er der fokus på crawl og svømmeteknik med en af klubbens dygtige trænere. Man behøver ikke være erfaren svømmer for at deltage.

Tri_Club_logo_Bike_-BLACK


Cykling

Du bliver introduceret til at cykle på racercykel, klikke ind og ud af pedaler, introduktion til at køre i grupper og basis cykelteknik med en af klubbens erfarne trænere

Tri_Club_logo_Run_BLACK

Løb

Med udgangspunkt i løb laver vi forskellige intervaller, makker- og gruppelege og løbespecifik styrketræning sammen med klubbens andre medlemmer.

For kun 200 kr. kan du få
8-ugers træning hos
/tri club denmark.

Vil du høre mere, så deltag i vores infomøde d. 19. oktober 2021, hvor vi fortæller om triatlon, og hvad du får ud af et 8-ugers opstartsforløb hos os.

Kom og vær med

I /tri club denmark har vi medlemmer, der dyrker alle
distancer. Så du vil sagtens kunne finde folk med
samme interesser, og vi har altid plads til flere.
Vi har også vores eget triatlonstævne, kig ind på
vores Facebookside og se en video derfra.
Kom og vær med

Vi tilbyder gode træningsmuligheder samt en masse spændende events

Et års medlemskab koster kun 1999kr. For de penge får du mulighed for at træne både svømning, spinning, cykling og løb. Vi er den triatlonklub i Danmark, der tilbyder flest indendørs svømmetider. Du kan nemt finde en tid, der passer ind i din hverdag. Klubben har desuden en lang række rabataftaler, som du kan gøre brug af bl.a. på løbetøj og sko. Fællesskab og det sociale prioriteres højt.
Til stævner hepper vi på hinanden, og vi laver  sociale/træningsevent og fællesspisning
efter træning.

Vi håber, du har lyst til at være med. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@tri-club.dk eller besøg os på facebook.com/tridenmark og instagram.com/triclubdenmark eller www.tri-club.dk