I klubben oplever vi desværre for ofte, at nogle tilmelder sig til klubbens træning, men udebliver uden at give besked eller afmelde sig. Derudover har vi også set et mønster, hvor medlemmer ikke har booket, men møder op alligevel. Derfor strammer bestyrelsen op på bookning af træninger, Alle instruktører får en udgave af bookingmodulet, hvor de kan rapportere hvilke tilmeldte atleter der kommer til træning eller ej. Det er dårlig stil på flere områder ikke at melde fra:

• Der er en træner, der har forberedt sig på at DU møder op
• DIN klubkammerat der står på venteliste går glip af en træning
• Klubben udnytter ikke den kapacitet, vi betaler for
• Når klubben modtager de nye svømmetider i maj 2016, er det vigtigt at får et retvisende billede af hvormange der benytter sig af vores tilbud. Københavns Kommune kan, såfremt der ikke er tilstrækkelig der benytter klubbens tilbud, trække baner tilbage. Vi har allerede observeret at man i Emdrup tæller hvor mange der rent faktisk svømmer fra klubben om morgenen

Så hvad skal DU gøre, hvis du bliver forhindret i at komme til en træning, du har booket?
Dagen før din træning skal du senest inden kl. 21.00 gøre følgende:
Afmelde din booking via bookingmodulet. Hvis der er venteliste på det hold du framelder dig, vil du nederst i listen over tilmeldte, kunne se, hvem der har overtaget din plads. Skriv en besked inde i /tri club denmark SWIM/RUN/BIKE Facebook gruppen (afhængig af hvilken disciplin du afmelder) og “tag” vedkommende.
OBS! Man kan jo blive forhindret tidlig fra morgenstunden, altså samme dag som du skal træne. Eks. ved sygdom, barn syg eller andet akut. Dette bør være undtagelsen, men du bedes følge punkt 2 ovenfor!

Så hvad skal DU gøre, hvis du har glemt at booke en træning, men møder op alligevel?
Når instruktøren via det nye bookingmodul, råber jeres navne op, bedes du gøre instruktøren opmærksom på at du ikke er på listen. Dernæst, når du er færdig med træningen, skal du straks gå ind og foretage bookningen.
Klubben er ikke interesseret i at uddele økonomiske sanktioner, men mener at vi ved dialog, og et IT-system, kan skabe den nødvendige adfærd. På baggrund af den månedlige statistik for fremmøde, er der følgende sanktionstyper bestyrelsen og cheftræneren tager, afhængig af hvor mange gange den enkelte atlet er udeblevet UDEN at afmelde sin booking på en sæson (fra august til august).

Sanktionstyper

Antal afmeldinger pr. sæson pr. klubmedlem  Konsekvenstype
 1-2 gange Dette får ingen konsekvenser (men bliver logget)
 3-4 gange Klubmedlemmet får en venlig henstilling, enten fra et bestyrelsesmedlem eller cheftræneren, at det ikke er OK adfærd
 5 gange eller mere Klubmedlemmet får en skriftlig påtale, enten fra et bestyrelsesmedlem eller cheftræneren, at det ikke er OK adfærd. Det vil på næste efterfølgende bestyrelsesmøde, blive drøftet hvilket yderligere sanktioner der vil være passe