FACEBOOKSIDER Område Kræver medlemskab Kommentar
https://www.facebook.com/tridenmark/ Officiel Fanside Nej Klubbens officielle fanside. Er åben for alle, og bruges både til at informere bredt når vores atleter er til et stævne, eller hvis vi ønsker at informere om hvor vi hepper (til et stævne). Det er også større annoncinger i klubben.
https://www.facebook.com/groups/Triclubsocial/ Social Ja Klubbens interne FB side, om alt der ikke lige er relateret til svøm, cykling og løbetræning. Kan være opslag om udstyr, om festaktiviteter eller alt mulig andet.
https://www.facebook.com/groups/Triclubrun/  Run Ja Klubbens interne FB side, kun for at koordinere løbetræning og løberelaterede spørgsmål (løbestil, løbesko, løbeudstyr). Det kan også være hvis du ønsker en løbepartner til egen træning, kan du spørge om der er nogle der vil løbe en tur, i det pace der nu passer dig.
https://www.facebook.com/groups/Triclubbike/ Bike Ja Klubbens interne FB side, kun for at koordinere cykeltræning og cykelrelaterede spørgsmål. Cykeldelen er nok den mest krævende ift. udstyr, og viden herom, og her kan du få hjælp til at købe cykel, geargrupper, pulleyhjul, pladehjul, alm. hjul, dæk/slange vs. tubular osv. Og du kan koordinere cykeltræning og egne cykelture ved angivelse af hvilken distance og fart.
https://www.facebook.com/groups/Triclubswim/ Swim Ja Klubbens interne FB side, kun for at koordinere svømmetræning og svømmerelaterede spørgsmål (våddragt, snorkel, finner, håndpladder, svømmedragter, svømmebriller osv). Du kan også koordinere egen svømmeturer, ved at angive svømmepace, og høre om nogle vil med i svømmehallen.
https://www.facebook.com/groups/Triclubwomen/ Woman Ja Klubbens interne FB side, kun for kvinder. Spørgsmål som kvinder vil stille til kvinder, tri mæssigt, kan være relevante at stille i et fora, hvor der ikke er mænd.