Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

tri club denmark foredrag: MOTIVATION v. Mark Vogel

December 11, 2017 @ 19:00 UTC+1

Hej alle
Der har været en forespørgsel på at lave et foredrag om motivation. I den forbindelse har vi valgt at tage Mark Vogel ind og holde et foredrag mandag d. 11.12.2017 kl. 19 lidt over 20 i KABs lokaler.

Mark Vogel er som de fleste ved, svømmetræner, og en af Danmarks igennemtiderne absolut bedste open water svømmere. Men vigtigere i denne sammenhæng har Mark i flere år, haft sin egen virksomhed, hvor han coacher og mentaltræner alt fra de bedste svømmere herhjemme herunder, en række Superliga fodboldspillere og mange andre. Han har dermed både praktisk viden, samt relevant uddanelse indefor coaching og vejledning (motivering) indenfor sportsverden – og derudover også /tri club denmark samarbejdspartner.

De fleste af jer, vil opleve en nedgang i motivationen, især efter jeres store A races (stævner) er gennemførte. Og igen her når det begynder at blive mørkt, når starter på arbejdet og inden i kommer hjem. Men det er nu grundformen skal bygges på, uanset om i er nybegyndere, eller garvede triatleter – og derfor nu i skal have fundet motivationen, og hvis i ikke har, få værktøjer til finde og kunne sætte ord på den.

Hilsen
Bestyrelsen

Details

Date:
December 11, 2017
Time:
19:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/153510408599281

Organizer

Thomas Robert Madsen