Prøv et 8 ugers (dec-jan)
introduktionsforløb hos
/tri club denmark for 200kr.

TRIATLON FOR ALLE

Hvad tilbyder vi?

Triatlon er en sjov, sund og alsidig motionsform, som består af svømning, cykling og løb. Så ønsker du at komme i form, og har du lyst til en alsidig træning, så er triatlon noget for dig. Med støtte for Triatlon Danmark og Nordea Fonden, vil vi gerne invitere dig på et 8 ugers opstartsforløb, for kun 200kr. her med star i december og indtil udgangen af januar.

Vi har to målgrupper med programmet, hvor vi ønsker at tiltrække:
1) Voksen-begynder målgruppen uden særlig idrætsbaggrund: Folk der ikke ser sig selv som triatleter, men som har mod på træning, som er skræddersyet for nybegyndere.


2) Voksen-selvtræner målgruppen. Vi ved der er mange, også i Hovedstadsområdet, som af forskellige grunde træner på egen hånd. Det er primært nybegynderen vi går efter, jer som måske kun har maks et par års erfaring, eller måske har du prøvet og opgivet at dyrke sporten på egen hånd.


Vi vil have 2 træningssceancer hver uge i 8 uger - hvor der er to instruktører med, så vi sikre at alle for en god instruktion. Vi vil også lave træningen samme dage, samme tidspunkter, som vores almindelige træning foregår, så vidt mulig. Fokus er at have det sjovt, og give jer selv en god oplevelse, med andre på samme niveau i trygge rammer. Vi har utallige historier med folk, der ikke kunne løbe, svømme, eller cykle særligt langt og kort efter er blevet bidt af sporten.
Vi ved der er et behov for mange Københavnere at komme ud og rører sig, og være sammen med andre mennesker. Så her er en god muligt. Tag din ven, familiemedlem, veninde, kæreste, kone m.m. med. For os som klub, ønsker vi naturligvis gerne at nogle af jer, efter endt 8 ugers træningsforløb, melder jer ind i klubben - så vores opgave er at give jer en god oplevelse og introduktion til triatlon. Introforløbet starter allerede i første uge af december og varer i 8 uger indtil slut januar. Hvis du vil høre mere, så deltag i én af vores to afholdte intromøder, som du kan tilmelde dig gratis til i toppen af denne side.


Svømning

I opstartsforløbets 8 uger er der fokus på crawl og svømmeteknik med en af klubbens dygtige trænere. Det er naturligvis en fordel at du kan svømme lidt, men ikke et krav.

Tri_Club_logo_Bike_-BLACK


Cykling

Du bliver introduceret til spinning i SATS Nygårdsvej / Amager Strandpark, hvor vi kører henover vinteren i klubben. Fordelen med at træne på en spiningcykel indenfor, især for nybegynder, er at vi kører efter WATT tal - som er individuel. Så uanset om du er komplet novice, eller allerede har erfaring, så er det samme træning og samme oplevelse.

Tri_Club_logo_Run_BLACK

Løb

Med udgangspunkt i løb laver vi forskellige intervaller, makker- og gruppelege og løbespecifik styrketræning sammen med klubbens andre medlemmer. Vi løber udenfor, men typisk på en rundstrækning, så alle kan være med.

Vi håber, du har lyst til at være med. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@tri-club.dk eller besøge os på Facebook og Instagram eller klubbens hjemmeside

da_DK