Velkommen til

Svømning - Cykling - Løb

+ 0
medlemmer
0
stiftet
0
instruktører
+ 0
træningstimer/uge

Bliv en del af fællesskabet

Vi lægger vægt på at have niveauinddelt træning, så du får lige meget ud af din træning uanset om du er nybegynder eller har løbet din 10. Vær med til at sætte præg på udvikling af tri sporten, samt opnå dine mål med målrettede værktøjer og træning i høj kvalitet.

I /tri club denmark, har vi ikke kun et træningsfællesskab – men lægger også vægt på sociale tiltag, foredrag, sæsonafslutningsfest, julefrokost m.m.

Eget
klubtøj

Klubbens atleter har adgang til klubtøj, som nemt kan ses til stævner og træning. Vi har fokuseret på et enkelt snit i farven sort, med vores klublogo og ikke mindst det karakteristiske dannebrog

Samarbejdsaftaler, sponsorer og rabatter

Klubben samarbejder med flere triatlon og løbebutikker, for at kunne give vores atleter de mest favorable tilbud på udstyr og service.

Hvis du vil nå
dit mål!

Uanset om du træner op til KMD 4:18:4 (sprint), OL, halv Ironman eller fuld Ironman distance er vi klubben for dig. Vi er en klub med diversitet, som ønsker at hjælpe dig med at opnå dine mål

Differentieret niveauinddelt træning

Vi lægger vægt på at have niveauinddelt træning, så du får lige meget ud af din træning uanset om du er nybegynder eller har løbet din 10. Ironman

Ny og funktionel IT-platform

Vores hjemmeside, bookingsystem og Facebooksider fungerer på alle devices, også mobile enheder. Det er nemt, hurtigt og tilgængeligt for alle vores atleter

Ingen irriterende ventelister

Vi har ingen ventelister overhovedet. Istedet for tilpasser vi klubbens træningstilbud, til den til hver tid gældende antal triatleter vi har. Du kan derfor melde dig ind i dag, og træne med i morgen.

We do greet international athletes!

/tri club denmark is proud to have several nationalities represented in our club, besides Danish. If you only speak English, dont worry – you can join our club – we ALL speak English.

20 + ugentlige undervisningstimer

I /tri club denmark kan du selv sammensætte dit træningsprogram udfra over 20 instruktørtimer pr. uge. Via et nemt bookingsystem, booker du de træningspas som du ønsker via en app eller hjemmeside.

Formandens ord...

/tri club denmark er en triatlon klub, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Triatlon er en populær sport, men det er også en sport, hvor man uanset distance, bør lære hvordan man svømmer, cykler og løber og ikke mindst spiser, sover og restituere.

Det er en alsidig og sund sportsgren, som vi oftest ser transcendere fra at være en sport, til at gå hen og bliver en livsstil for de fleste. Primært fordi der er så mange facetter, man kan blive ved med at fordybe sig i.

Klubben er kendt for at have stor fokus på især svømmedelen, da vi ved af erfaring, at mange har de største udfordringer her. Vi har mere end 10 svømmeinstruktørtimer pr. uge, i forskellige svømmehaller og om sommeren Open Water svømmetimer – alle med instruktør på. Vi har også dygtige løbeinstruktører, der fokusere på din teknik og core stabilitet. Og cykelinstruktører der både kan hjælpe nybegynderen, samt den erfarende triatlet med at udvikle sig. I det hele taget har vi en glimrende klub, for dig der gerne vil starte i triatlon. For dig der har et par års erfaring, og for dig der måske kører din 4., 5. eller 6. sæson.

Vi har abonnementstyper, der også matcher forskellige behov, uanset om du har for travlt til at træne sammen med resten af klubben, men laver selvtræning, eller om du har brug for professionel vejledning til din selvtræning, eller om du ønsker at have mulighed for at deltage i samtlige af klubbens træninger. Vi mener klubben har den alsidighed, samt pris, der gør os mere attraktiv end så mange andre klubber.

Vi sætter pris på at skabe et godt miljø at være i. Vi arrangere hepninger til de fleste stævner i Danmark, og sågar også i udlandet. Vi holder foredrag med spændende tri relaterede emner, og et velfungerende Fest- og Aktivitetsudvalg, der står for sociale events, klubmesterskab, afslutningsfest, julefest m.m.

Er du ikke allerede overbevist, kan du få en gratis prøvetime og kom og opleve klubben inden du tilmelder dig. Du skal blot skrive til info@tri-club.dk


Thomas Robert Madsen

Se vores forskellige medlemskabsstyper

da_DK