Cheftræner – Søren Binderup

Jeg har en fortid som svømmer og løber. I 2005 blev jeg overtalt til at prøve triatlon, og fandt hurtigt ud af at jeg havde evner herfor. Jeg har i mange år været blandt eliten i dansk triatlon på OL og Sprint distancen. Jeg har kørt fine resultater hjem til både World cup og Europa cup, hvor jeg i 2007/2008 forsøgte at kvalificere mig til OL. Jeg har kørt for flere udenlandske klubber i både den tyske og franske liga.

Erhvervsmæssigt har jeg en Kandidatgrad med speciale i Idræt. Jeg har taget en Master uddannelse inden for Dtrif og suppleret med diverse træner uddannelser som Dtrif har udbudt. Jeg har undervist i svømning, løb og triatlon i mere end 15 år og nyder at give min viden videre.

Jeg stiftede i 2013 mit eget firma Swim Bike Run – som tilbyder personlig træning inden for de tre discipliner samt firmaløb og foredrag. Jeg har både elite udøvere, nybegyndere og supermotionister jeg coacher, men fælles for dem alle er at de har lyst til at flytte grænser og nå deres mål med mindst mulig indsats.

Inden min ansættelse her i /tri club danmark, var jeg en årrække cheftræner i KTK86, hvor jeg stadig er medlem og en del af elite teamet trods min fremskredne alder, men følge med de helt unge løver kan jeg nu ikke længere. Jeg er sponsoreret af Brooks, 32gi og en del af Team Kaiser Sport.

sørenbinderup