Image
Thomas Robert Madsen
Bestyrelsesformand
Triatlet siden 2011, og har været med i klubben siden den første dag i 2013. Er 10+ x Ironman, og været med til et hav af halve, kvarte og minitri (sprints). Er igangsætter, initiativrig men kan også lide at udfører ideer, hvilket også er grunden til jeg har valgt at blive formand.
Image
Morten Krusaa
Næstformand
Jeg har været medlem i klubben fra begyndelsen i 2013 og med i bestyrelsen siden 2016. Jeg har gennemført 3 fulde distancer ironman (2 gange København og 1 gang Nice), og 3 halve (2 gange Kronborg og 1 gang Lanzarote). Jeg plejede at komme til næsten al klubbens træning, men grundet arbejde har jeg desværre ikke så meget tid længere. Det ændrer dog ikke på, at jeg elsker at bruge tid på sporten og de mennesker, der deler min passion for fællesskabet, træningen og konkurrencerne.
Image
Martin Andersen
Kasserer
bka bla bla
Image
Dines Justesen
Bestyrelsesmedlem
Jeg dyrker tri fordi det er sjovt, ligegyldigt hvad distancen er, og har kørt masser af stævner fra mini-tri til Ironman. Startede med tri i 2011 og har været en del af klubben stort set siden starten i 2013. Jeg valgte at stille op til bestyrelsen for at bidrage til en god velfungerende klub hvor der er plads til alle, med gode træningsforhold og plads til at have det sjovt.
Image
Bo Lindgren
Bestyrelsesmedlem
Jeg har været medlem i klubben næsten fra oprettelsen, men kun som basis medlem, da jeg for det meste selv står for min træning. Jeg er aktiv som AG/AGL (årgang 61). Derudover er jeg funktionsdommer i DTriF og certificeret ETU dommer. Når man som jeg bruger meget tid på sporten i forskellige sammenhænge lærer man også at påskønne at det organisatoriske arbejde, der ofte er forudsætningen for at det hele kan fungere for de aktive, er på plads.
Image
Monika Krogh Andersen
Bestyrelsesmedlem
Jeg blev medlem af TriClubDanmark i januar 2017 og har dyrket Triathlon siden marts 2016. For mig er fællesskabet vigtigt og at have nogen at træne sammen med. Det er bare sjovere når man er flere til tri træning.
Image
Anna Davies
Suppleant
bla bla